Zelf Ontwerpen

Zelf uw stickers ontwerpen?

Wilt u zelf een sticker ontwerpen dat kan natuurlijk. Op deze pagina gaan we u stap voor stap uitleggen hoe u dit kunt doen.  Er zijn diverse stickers mogelijk.

  • Muurstickers als tekst of afbeelding.
  • Raam stickers voor op een de raam of deur
  • Of een sticker met bijvoorbeeld reclame voor op de auto.

Zo zijn er nog vele voorbeelden van stickers te veel om op te noemen.

Wat moet je nou doen om er een te laten maken. We hebben zo veel mogelijk info nodig. Hoe groot moet de sticker worden, welk lettertype wil je gebruiken, welke lay-out. Heb je bijvoorbeeld een voorbeeld van wat voor sticker je wil. Deze informatie is belangrijk voor ons tijdens het ontwerp. Het lijkt vaak simpel om iets toe te voegen. Maar vaak door iets kleins toe te voegen kan het zijn dat de lay-out van de sticker niet meer past bij de gewenste uitstraling

Keuzes zijn altijd moeilijk. En daar denken en adviseren we graag voor u in mee. Zo heeft u bij ons keuzen uit standaard 20 lettertypes. En is er een keuze uit 16 kleuren die standaard op voorraad zijn. Als u hier klikt kom je in onze webshop op de ontwerp module voor teksten in deze module maakt u snel en makkelijk uw eigen tekst.

Spiegelen

Wat houd spiegelen in. Het woord zegt het eigenlijk al we spiegelen de tekst. Een klein voorbeeld als u tekst laat maken dan kun tu deze binnen of buiten plakken. Als u de tekst van buiten wil zien en deze buiten plakt hoeft u niet te spiegelen. Maar wanneer u de sticker binnen wilt plakken en deze vanaf buiten wil zien dan moet u de sticker spiegelen. Dit om dat wanner u hem niet gespiegeld besteld de tekst in spiegelbeeld komt te staan en dus niet leesbaar is. Dus meestal wanner er buiten geplakt wordt niet spiegelen, en binnen plakken wel spiegelen.